Бокс Ломаченко Накатані : Hwivhso45z9e2m : Василия ломаченко раскритиковали на родине.

Бокс Ломаченко Накатані : Hwivhso45z9e2m : Василия ломаченко раскритиковали на родине.. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. У п'ятому раунді ломаченко вперше відправив накатані в нокдаун і ледь не повторив це в шостому, але тоді. Василия ломаченко раскритиковали на родине. Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Василь ломаченко здобув перемогу технічним нокаутом над японцем масайосі накатані.

Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Ломаченко нокаутував накатані в дев'ятому раунді / фото: Василь ломаченко здобув перемогу технічним нокаутом над японцем масайосі накатані. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. У дев'ятому раунді суддя ухвалив рішення зупинити побиття накатані, який до того моменту вже перестав реагувати на потужні.

Nfl0ixqm5udeem
Nfl0ixqm5udeem from img.tsn.ua
Василия ломаченко раскритиковали на родине. У п'ятому раунді ломаченко вперше відправив накатані в нокдаун і ледь не повторив це в шостому, але тоді. Ломаченко переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді фото: Ломаченко відправив накатані у нокаут. Відкриває шлях до повернення чемпіонських поясів. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді.

У дев'ятому раунді суддя ухвалив рішення зупинити побиття накатані, який до того моменту вже перестав реагувати на потужні.

Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. У дев'ятому раунді суддя ухвалив рішення зупинити побиття накатані, який до того моменту вже перестав реагувати на потужні. Василь ломаченко здобув перемогу технічним нокаутом над японцем масайосі накатані. Ломаченко відправив накатані у нокаут. Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Ломаченко переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді фото: Ломаченко нокаутував накатані в дев'ятому раунді / фото: Василия ломаченко раскритиковали на родине. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Відкриває шлях до повернення чемпіонських поясів. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Ломаченко переміг накатані достроково© boxingscene.

Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Василия ломаченко раскритиковали на родине. Ломаченко переміг накатані достроково© boxingscene. У п'ятому раунді ломаченко вперше відправив накатані в нокдаун і ледь не повторив це в шостому, але тоді.

Srlcz2cgugs7cm
Srlcz2cgugs7cm from img.strana.ua
Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Ломаченко відправив накатані у нокаут. Василь ломаченко здобув перемогу технічним нокаутом над японцем масайосі накатані. Василия ломаченко раскритиковали на родине. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Відкриває шлях до повернення чемпіонських поясів. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді.

Василия ломаченко раскритиковали на родине.

Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Відкриває шлях до повернення чемпіонських поясів. Василь ломаченко здобув перемогу технічним нокаутом над японцем масайосі накатані. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Ломаченко нокаутував накатані в дев'ятому раунді / фото: Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. У п'ятому раунді ломаченко вперше відправив накатані в нокдаун і ледь не повторив це в шостому, але тоді. Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Ломаченко переміг накатані достроково© boxingscene. Василия ломаченко раскритиковали на родине. Ломаченко переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді фото: Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді.

Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Ломаченко переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді фото: Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Ломаченко відправив накатані у нокаут. Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді.

Kyacycwh Prmhm
Kyacycwh Prmhm from www.ligastavok.ru
Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Ломаченко нокаутував накатані в дев'ятому раунді / фото: Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. У дев'ятому раунді суддя ухвалив рішення зупинити побиття накатані, який до того моменту вже перестав реагувати на потужні. Ломаченко відправив накатані у нокаут. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Василь ломаченко здобув перемогу технічним нокаутом над японцем масайосі накатані. Василия ломаченко раскритиковали на родине.

У п'ятому раунді ломаченко вперше відправив накатані в нокдаун і ледь не повторив це в шостому, але тоді.

Ломаченко переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді фото: Ломаченко нокаутував накатані в дев'ятому раунді / фото: Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Василь ломаченко здобув перемогу технічним нокаутом над японцем масайосі накатані. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Василия ломаченко раскритиковали на родине. У дев'ятому раунді суддя ухвалив рішення зупинити побиття накатані, який до того моменту вже перестав реагувати на потужні. Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Ломаченко відправив накатані у нокаут. Василия ломаченко раскритиковали на родине. Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани.

Posting Komentar

0 Komentar